Garageverkoop 8 juni 2024

Deelnemers Kruibeke, deel 1

Deelnemers Kruibeke, deel 2

Deelnemers Bazel

Deelnemers Rupelmonde

Net als al heel wat jaren organiseert kwb bazel dit jaar weer een garagever-koop in Kruibeke, Bazel en Rupelmonde. Dat wordt gedaan in samenwerking met de zusjes van Femma.

Dit jaar wordt de volledige opbrengst van deze actie gestort aan “Speelgoedplaneet Kruibeke”. Bij deze Speel-o-theek kan je gratis speelgoed ontlenen. Met onze bijdrage kunnen ze hun aanbod weer wat uitbreiden en onderhouden.

Op de dag zelf kan je de lijst van de deelnemers en een plattegrond aan de info-standen ophalen in Kruibeke en Rupelmonde tussen 9:00 en 13:00 uur.
Deze afhaalpunten zijn:
• Eetcafé Ons Huis – BaLo, 0 L. Vrouwplein 9, Kruibeke
• ‘t Repmondje, Mercatorplein 8, Rupelmonde

De garage-winkels zelf zijn open van 9:00 tot 15:00 uur.
Om deel te nemen als verkoper betaal je 6 Euro. In ruil daarvoor zorgen wij voor een pak promotie. Bovendien krijg je van ons als deelnemer nog een aantal attributen om aan je woning te bevestigen, zodat het van op afstand duidelijk is dat je ook deelneemt.
Schrijf in tegen uiterlijk 28 mei door de strook in te vullen op de flyers die in heel groot-Kruibeke gebust worden of knip de strook hiernaast uit en vul die in. Geef dan af op één van de hieronder vermelde adressen. Je kan ook in-schrijven via mail op garageverkoop@kwbbazel.be. Je inschrijving is pas definitief na betaling van 6 Euro op BE08 6528 3461 9913; dit is dus niet het rekeningnummer van onze kwb-afdeling.

Adressen waar je kan inschrijven:
• Bazel, Plezantstraat 2, Anja Smet
• Kruibeke, Kattestraat 13b, Iris Vernimmen
• Steendorp, Kapelstraat 18, Conny Van Ruyssevelt

Comments are closed.