Culinaire Kwis

De Culinaire Kwis … zou dat mogen?

Hoe leuk zou dat zijn! Nog eens zo’n activiteit doen met pakweg 100 mensen met een leuke, niet te moeilijke kwis, doorspekt met lekkere hapjes en een drankje. Twee jaar geleden was onze laatste kwis nog nét mogelijk voor een aan-en-af-lockdown die nu al bijna twee jaar duurt. Twee jaar! En we vonden een lockdown van een maand in het begin al zo’n ramp!
In elk geval: de ploeg van de Culinaire Kwis heeft intussen heel wat tijd gehad om kwisvragen over alle mogelijke onderwerpen te vergaren. Sport, muziek, TV, actualiteit (die dan over 2 jaar kan handelen), … er ligt al een mooi kladje klaar met vragen om jullie kennis te testen.
Natuurlijk zijn we nog niet 100% zeker dat we het kunnen laten doorgaan, maar misschien zijn de broertjes Delta en Omikron ons wel goedgezind en vinden ze het intussen tijd om ons kwisje te laten doorgaan? Of komen er nog nieuwe broertjes of zusjes roet in het eten strooien? We weten het niet, maar wees slim en noteer alvast 12 maart 2022 in jullie agenda voor eindelijk nog eens een mooie activiteit!

One Comment

  1. Van Vaerenbergh Emiel

    Emiel Van Vaerenbergh met aanhang willen ons inschrijven voor de culinaire kwis.
    Vandaag nog 60€ overgeschreven.

Comments are closed