Ledenfeest 2021 in februari 2022?

Het virus geeft niet op, probeert ons thuis te zetten, onze sociale contacten te beperken. Net het tegenovergestelde van wat wij bij KWB zo graag doen. Wel wij geven ook niet op, wij stoppen ook niet met plannen, hopen… we blijven doorgaan, ook met het ledenfeest. Of het nu zal doorgaan weten we op dit moment niet, maar dat weten we morgen ook nog niet. We plannen het ledenfeest op zaterdag 12 februari, dus houd deze datum maar al vrij! Uiteraard houden we jullie op de hoogte via mail. Hou in elk geval  de persconferenties in het oog en de maatregelen die op dat ogenblik  gelden.

We starten om 18u in de refter van Sint-Joris.

Even praktisch:

  1. Je was al ingeschreven en je hebt betaald. Laat ons toch even weten dat je aanwezig zal zijn.
  2. Je was nog niet ingeschreven, maar wil nu wel komen. Laat het ons weten en betaal 40 euro per persoon via de gekende rekening (zie laatste bladzijde).
  3. Je was ingeschreven, hebt betaald maar je kan niet komen op 12/02. Laat het ons weten en we betalen je terug. Vermeld wel even je rekeningnummer.

Wij proberen tegen eind januari een beslissing te nemen over het al dan niet doorgaan. Tegen 2 februari zouden we graag een zicht hebben op wie aanwezig zal zijn. Eén adres: info@kwbbazel.be. Laat je zeker op tijd horen, dat maakt ons leven ook gemakkelijker. Alvast bedankt!

Comments are closed.