Corona Fototocht

Het zijn bizarre tijden momenteel. Nu het corona-virus ons verhindert om als organisatie samen activiteiten te organiseren, moeten we elkaar helaas missen. Gelukkig mogen we nog wel naar buiten om te bewegen. En daarom staken we als KWB Bazel een leuke fototocht in elkaar. Je kan deze alleen doen of met je gezin, want de tocht is ook perfect te doen met kinderen. Fietsen of kinderwagens zijn geen probleem, maar wees altijd alert op de openbare weg! En hou rekening met de geldende regels over sociale afstanden en dies meer. Iedereen doet het op zijn eigen tempo en op een zelfgekozen moment; je kan zelfs opsplitsen over een paar dagen (de totale afstand is ongeveer 7 kilometer). De woordzoeker en het sleutelwoord hou je bij voor een regenachtige “in-je-kot-dag”.

Klik hier voor de Fototocht-KWBBAZEL

Heb je liever een A5-boekje dat je kan afdrukken en meenemen? Klik dan HIER … print dubbelzijdig af met optie “langs korte zijden omslaan” en je bent vertrokken.

We wensen je een fijne wandeltocht. Feedback of onjuistheden zijn welkom op de facebook-pagina van KWB Bazel of via info@kwbbazel.be

Link naar invulbladen

Link naar Route

Link naar Woordzoeker

Link naar Spiekbrief woordzoeker

Comments are closed.