Ledenfeest 2023

Een fantastische klassieker: het ledenfeest, die gezellige avond met fijne mensen en lekker eten. Dit jaar gaan we dat op zaterdag 18 november doen vanaf 18u30, in de refter van Sint-Joris (dus niet in het kasteel).

Na het aperitief serveren onze bekende kok Bram Hullebroeck en Annelies een bijzonder seizoensmenu (zie verder). Daarna is er nog de voorstelling van ons jaarprogramma en wie weet tovert onze financiële directie weer een origineel kasverslag uit de hoed. Of de (dans)muziek daarna je ligt of niet heb je zelf in de hand, je kan namelijk nog altijd onze playlist verder uitbreiden. Stuur je suggesties naar het bekende mail adres info@kwbbazel.be.

Inschrijven kan door een mail te sturen (jaja, info@kwbbazel.be) en 55,- Euro per persoon over te schrijven op onze bankrekening ( BE62 7835 5034 0661) met vermelding van “Ledenfeest 2023”. In de prijs is inbegrepen: aperitief met apero-hapjes, het 4-gangen menu en koffie of thee (dranken aan tafel zijn apart af te rekenen).


Comments are closed.